De opdrachtgever zocht een appartement in een mooie en rustige omgeving om met een aantal personen kantoor te kunnen houden maar
De opdrachtgever zocht een appartement in een mooie en rustige omgeving om met een aantal personen kantoor te kunnen houden maar dat daarnaast ook binnen 24 uur in gebruik genomen zou kunnen worden als woning, eventueel volledig voorzien van zorg. Het penthouse werd opnieuw ingedeeld, alle technische installaties werden opnieuw aangebracht en aan de huidige tijd aangepast, de daktuin werd opnieuw geordend, keuken, badkamers en kastenwanden werden volledig op maat gemaakt en werd het penthouse voorzien van compleet nieuwe inrichting. Dit alles in zeer nauwe samenwerking met Thomas Kemme Architecten.

Deze boerderij was het vee allang kwijt; hij was zelfs in 2 woningen verdeeld inmiddels. De opdracht aan Studio Vennix was om er 1 comfortabel, gastvrij, stoer familiehuis van te maken met een ontspannen en kleurrijke vakantiesfeer. In nauwe samenwerking met de opdrachtgevers en de aannemer is er een heerlijk, ruim en heel eigenzinnige woonruimte ontstaan. De keuken en veel van de meubels zijn allemaal op maat ontworpen en op maat gemaakt. Voor de behangen is er ook een hoofdrol gereserveerd.