studiovennix

thumbnail_IMG_1956

Gezinswoning aan ‘t Bossche Broek

Na een tijdje in het buitenland gewoond te hebben vonden deze opdrachtgevers deze woning op één van de mooiste plekken van Den Bosch voor hun gezin. Punt was alleen dat de ruimte beperkt was met 3 kinderen en de woning gedateerd was. Thomas Kemme Architecten werd ingeschakeld voor de verbouwing inclusief een nieuw aanbouw en Studio Vennix tekende voor het interieurontwerp, in nauw overleg ook met de opdrachtgevers. Elk detail is zorgvuldig uitgewerkt en uitgevoerd van de nok van het dak tot aan de fietsstalling in de voortuin, elke millimeter is uitgenut. Het vakantiegevoel wat ze van hun buitenlandervaring terugwilden is vertaald in een heerlijke woonkeuken en aansluitend terras met fantastisch uitzicht op ‘t Bossche Broek.

DEEL DEZE POST

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email