studiovennix

IMG_2106

Patiobungalow in kantoor

Nadat de bewoner gestopt was met werken wilde hij graag een woonbestemming geven aan zijn oude kantoorruimte. Een aantal elementen moest bewaard blijven zoals de wandvullende, kleurrijke muurschildering in de huidige eetkamer en slaapkamer. De patio is het groene hart van het huis geworden en het huis is zowel geschikt om grote groepen familie en vrienden te ontvangen als ook om gezellig samen bij de haard of kleine terras aan de straat te vertoeven. Ook een aantal meubels uit het verleden werd gecombineerd met nieuwe. Al met al een royaal, gastvrij huis geworden naar volle tevredenheid van de opdrachtgever. In nauwe samenwerking met Thomas Kemme Architecten.

DEEL DEZE POST

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email